City Center Gendarmergården


Smedelundsgade 22/Jernbanevej 20, 4300 Holbæk

I de fredede bygninger Gendarmergården – Holbæks svar på Latinerkvarteret -  er der 518 m2 spændende kontorlokaler til leje, beliggende på 1. & 2. sal. City Center Gendarmergården er et  mekka for specialbutikker, cafeer og restauranter, hvor der er venteliste for at få butik.

Lejemålet  på 518 m2 kan opdeles efter behov og ønsker. Kontorernes etager er forbundet via 2 interne trapper. Her er både kvistvinduer, velux vinduer med dejligt lysindfald, store rummelige lokaler, små hyggelige kontorer med skråvægge og udsigt over byens tage, som igen underbygger stemningen af Paris og Latinerkvarteret.

Lejemålet vil være særdeles velegnet til det kreative segment, IT, behandlere eller et kontor som har mange kundebesøg, da kunderne via et besøg i Gendarmergården får en ekstra oplevelse.

I Gendarmergården er der 30 frie kundeparkeringspladser med tidsparkering og der er 240 gratis parkeringspladser 200 m fra lejemålet, hvor der kan parkeres frit hele dagen, bustransport lige til døren, og kun 250 m til banegården.

Ring og aftal en fremvisning på tlf. 61191001.

Share this page