Gendarmergården

Smedelundsgade 22, Gendarmergården

I de fredede bygninger Gendarmergården – Holbæks svar på Latinerkvarteret - kommer 518 m2 spændende kontorlokaler til leje. City Center Gendarmergården er efter et par turbulente år, blevet det nye mekka for specialbutikker, cafeer og restauranter, hvor der nu er venteliste for at få butik.

Lejemålet kan opdeles efter behov og ønske. Kontorene er beliggende på 1. og 2. sal, og forbundet via 2 interne trapper. Her er både kvistvinduer, velux vinduer med dejligt lysindfald, store rummelige lokaler, små hyggelige kontorer med skråvægge og udsigt over byens tage, som igen underbygger stemningen af Paris og Latinerkvarteret.

Lejemålet vil være særdeles velegnet til det kreative segment, IT, behandlere eller et kontor som har mange kundebesøg, da kunderne via et besøg i Gendarmergården får en ekstra oplevelse.

I Gendarmergården er der 30 frie kundeparkeringspladser med parkering i en time, der er 240 gratis parkeringspladser 200 m fra lejemålet, hvor der kan parkeres frit hele dagen, bustransport lige til døren, og kun 250 m til banegården.

Ring og aftal en fremvisning på tlf. 61191001.