Kontorhuset, Smedelundsgade 16

Kontorhuset - 3. sal
Kontorhuset - 3. sal
Kontorhuset - 3. sal
Kontorhuset - 3. sal
1-5 kontorarbejdspladser
Kontorhuset - 3. sal
1-5 kontorarbejdspladser Kontorhuset - 3. sal
Kontorhuset - 3. sal
Kontorhuset - 3. sal
Kontorhuset - 3. sal
Kontorhuset - 3. sal

Kontorhuset, Smedelundsgade 16, 4300 Holbæk / Kontorarbejdspladser i Centrum

Attraktive og spændende kontorarbejdspladser i den historiske ejendom Konsul Holms Købmandsgård, centralt beliggende i Holbæk Centrum. Ejendommen består af den oprindelige købmandsgård, som er smukt renoveret og som med nænsom hånd, er bygget sammen med den nyere afdeling af lejemålet, så det fremstår som en meget attraktiv erhvervsejendom.

I alt 1045 meget præsentable kvadratmeter, som er opdelt i kontorarbejdspladser, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne lejer. Kontorarbejdspladserne er fordelt på 3 etager, og ankomsten sker via nyere elevator samt to interne trappeopgange. Fordelingen af kontorarbejdspladserne er et mix af større fælleskontorer samt mindre privat kontorer, stort mødelokale, konferencerum, lounge, køkken og spiseområde.

Der er indlagt et større net af kabler til IT, der er serverrum med aircondition, såfremt man ønsker at etablere eget IT. Til kontorarbejdspladserne udbydes fri adgang til Wi-Fi i Kontorhuset.

Der er fri wi-fi, spiseområde og lounge, møde/samtale-rum, konferencerum med adgang til projektor og andet AV-udstyr m.m.

Hver kontorarbejdsplads er indrettet med skrivebord, skrivebordsstol, mødestol, LED bordlampe, reol til mapper. Der er adgang døgnet rundt til kontorarbejdspladsen, idet sikkerhedslåse er udstyret med adgang via nøglebrik. 

Ejendommen er beliggende 300 m fra banegården, der er to buslinier lige til døren m/30 min. drift, der er mulighed for leje af privat parkering, og yderligere fri parkering findes 1 minuts gang fra ejendommen.

Kontakt kontoret på telefon 61191001 for at høre nærmere og få en rundvisning i Kontorhuset.

Share this page